Sponozori

Kako bi se izložba Od Klovića i Rembrandta do Warhola i Picelja organizirala na način koji zahtijeva njezin značaj, bila je potrebna pomoć sponzora.

Kraš logo
Generacije potrošača već gotovo cijelo stoljeće uživaju u bogatoj ponudi raznovrsnih Kraševih slatkih proizvoda. Od početaka proizvodnje 1911. godine pa do danas, Kraš sustavno razvija proizvodnju svih triju grupa konditorskih proizvoda - kakao proizvoda, keksa i vafla te bombonskih proizvoda.


Croatia osiguranje logo
CROATIA osiguranje vodeći je i najstariji osiguravatelj u zemlji te se u svim sredinama u kojima djeluje pokazao kao poželjan poslovni i socijalni partner koji vodi brigu o zajednici u kojoj djeluje. Uz krilaticu tradicija, snaga, sigurnost želi predstaviti svoje društveno odgovorno poslovanje aktivnim sudjelovanjem u stvaranju pravednijeg društvenog okruženja za sve građane.


Denona logo

DENONA d.o.o. poznata je tvrtka uknjižena za nakladničku djelatnost, grafički dizajn, pripremu za tisak i tisak. Tijekom šesnaest godina djelovanja, razvijala se postupno, uvijek uzlaznim smjerom razvoja. Poslovnom mudrošću i strpljivim radom svojih djelatnika, tvrtka je stekla prepoznatljiv ugled i svrstala se među najuglednije tvrtke u grafičkoj djelatnosti. Razvoj tvrtke i tržišno pozicioniranje omogućeni su neprekidnim uvođenjem novih tehnoloških rješenja te zapošljavanjem obrazovanih i stručnih djelatnika koji su proizvode i usluge DENONE činili sve složenijima i dopadljivijima klijentima.


Palk logo


Tvrtka Palk d.o.o. osnovana je 1994. godine s osnovnom djelatnošću izrada i ugradnji aluminijske i PVC stolarije. Tvrtka ima približno 17 stalno zaposlenih visokokvalitetnih i motiviranih djelatnika. U radu primjenjuje najsuvremeniju tehnologiju koristeći najbolje materijale, čime postiže visoku kvalitetu izgrađenih objekata i izvedenih radova uz najpovoljnije cijene. Stolariju izrađuje po narudžbi kupca nakon izlaska na objekt i uzimanja mjera.


Optika kraljević logo
Optika Kraljević ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i prodaji dioptrijskih naočala različitih namjena: uz jednojakosne i bifoklane, ugrađuje i multifokalne (višejakosne) dioptrijske leće poznatih svjetskih kuća Essilor, Rodenstock i Zeiss.

sponzori Ministarstvo kulture MUO Kraš Croatia osiguranje www.denona.hr Palk Optika Kraljević Europlakat Jutarnji list  tportal